Avaa valikko Valikko

Ajankohtaista

Puutarhatuotteiden jatkojalostus -infotilaisuus 30.1.2019

Kiinnostaako vihannesten, marjojen tai hedelmien jatkojalostus omalla tilalla? Mitä se edellyttää käytännössä? Tai haluatko tietää, mitä mahdollisuuksia tarjoaa luomuvihannesten tuotanto teollisuuden jalostettavaksi? Tule kuulemaan puutarhatuotteiden jatkojalostuksen vaatimuksista, mahdollisuuksista ja käytännöistä Tuorlaan!

9.30 Saapuminen ja kahvi / tee

10.00 Infopäivän avaus ja katsaus markkinoihin & kuluttajatrendeihin / Ville Korpelainen, Livia, Luomumpi Varsinais-Suomi

10.30 Puutarhatuotteiden jatkojalostus / elintarvikelainsäädännön ja luomuvalvonnan näkökulma Johanna Mattila, Turun yliopisto, Brahea-keskus

11.15 Luomuvihannesten jalostus hapattamalla / Outi Tamminen, Kairoon maatilatuote ky

12.00 Lounas (omakustanteinen), ravintola Tähkä

12.45 Avomaankurkuista hapankurkkuja / Juho Vainio, Veljesten suolakurkut

13.10 Artesaaniruokaa marjoista ja hedelmistä / Margot Wikström, Suomen Artesaaniruoka ry

13.35 Jatkojalosteita omenasta / Paula Achrén, Paula Achrénin puutarha

14.00 Luomuvihanneksia teollisuuden tarpeisiin / Hankintapäällikkö Timo Kaila, Apetit Ruoka oy

14.30 Kauppiaan puheenvuoro jalosteiden kysynnästä ja hankinnasta / K-Kauppias Veli-Pekka Hussi, K-Supermarket Manhattan

14.50 Tilaisuuden päätös / Ville Korpelainen, Livia, Luomumpi Varsinais-Suomi

Ei osallistumismaksua.

Ilmoittaudu 23.1.2018 mennessä sähköpostitse ville.korpelainen@livia.fi tai tekstiviestillä numeroon 050-5702708, että osaamme järjestää oikean määrän tarjoiltavaa (ilmoita myös mahdollinen erityisruokavalio).

Tilaisuuden järjestävät Luomumpi Varsinais-Suomi, Kuluttajat ruokatalouden keskiössä ja Uutta Kasvua luomusta -hankkeet.

Arkistoon